Stugor

Edens Garden Bed & Breakfast

Edens Garden Bed & Breakfast har 3 typer av boende. Varav en genuin 1700-tals-visthusbod "The Old Cottage", en lyxsemestervilla "The Holiday Villa" och en vacker herrgård "The Farm". Boendena passar för både den som reser ensam, med familj eller det mindre företaget.
Läs mer Intresseanmälan

Fallängetorp

Hos oss på Fallängetorp upplever ni lugnet på landet och livet på gården med djur av flera slag. Det finns möjlighet till nya och spännande aktiviteter eller bara vila. Ni kan bo på vandrarhemmet i gårdsmiljö med en hög tillgänglighetsanpassning eller i gårdens lillstuga.
Läs mer Intresseanmälan

Fläckebo Bed & Breakfast

Kom och bo lugnt och bekvämt vid Fläcksjön i Klockargården, som syns på bilden. Storslagen natur. Vatten, öppna fält och stora skogar.

Läs mer Intresseanmälan

Norr Salbo

Stugan har 3 rok + vind (sovalkov); 4 bäddar uppe 2 bäddar nere, 1 extrabädd, 100 m2. Affär 2 km. Badplats 200 m till Svartån, 5 km till Stävresjön.

Läs mer Intresseanmälan

Skinnarbo gård

Vacker gård från 1700-talet med ett flertal uthus.Här bor man bekvämt med den stora familjen. Huset ligger vackert med utsikt över Stävresjön.Tillgång till eka. Boulebana finns på gården och cyklar att hyra. Promenadavstånd till badplats.
Läs mer Intresseanmälan

Sätra Brunn Hälsobrunn

Att bo på Sätra Brunn är ett äventyr i sig. I väggarna vilar hälsobrunnens 300-åriga historia, dit generation efter generation har kommit för att må bra.

Läs mer Intresseanmälan

Örntäppan

Stuga i vacker skogsbacke nära Skogbyn, bondgård med ekologisk produktion och djurhållning. Stugan är belägen ca 1 km från gården i tyst och lugnt läge.

Läs mer Intresseanmälan

Svartådalens Bygdecenter
Klockarvägen 7
733 60 Västerfärnebo

info@svartadalen.se
0224-74 00 11
styrelsen@svartadalen.se

 

Öppettider Bygdecentret:
Måndag 09:00-15:00
Tisd-fred, ring före besök

 

Bankgiro: 5399-2731
Swish: 123 608 34 48
Orgnr: 769608-1897