Cykel & Kanot

Cykelpaketet Brunnsturen 3 dagar

På cykel genom brunns- och naturmiljöer på ringlade grusvägar och historiska skogsstigar. Cykelpaketet ger er möjlighet till både aktivitet och vila samt natursköna upplevelser.
Läs mer Intresseanmälan

Kanot & Cykelpaket

Vi erbjuder kompletta paket där cyklar, kanoter, mat och logi ingår.
Upplev en dag, eller flera, riktigt nära den fridfulla naturen i Svartådalen.
Allt skräddarsytt efter dina behov.

Läs mer Intresseanmälan

Kanotpaket

Paddla längs den slingrande Svartån, gör strandhugg på Braheholmen och avsluta dagen med grillning. Kanot med utrustning, lunchpaket och grillmiddag ingår.

Läs mer Intresseanmälan

Kanotpaket för familjen

Ett idealiskt paket för familjen (2 vuxna och 2 barn upp till 12 år, tilläggspris för fler barn) Här ingår välutrustade kanoter och lunch, middag och frukost samt övernattning på Edens Garden B & B

Läs mer Intresseanmälan

Kanotpaket för två

Paddla på den ringlande Svartån och övernatta 2 nätter på Edens Garden B & B. I paketet ingår kanot med utrustning, kvällsfika, 2 frukostar, lunchpaket och grillning samt 2 övernattningar.

Läs mer Intresseanmälan

Kvällstur med kanot

Det är något speciellt med våra fina svenska sommarkvällar. Följ med oss på en kvällstur med kanot i vackra Svartådalen så kommer ni förstå vad vi menar. På kvällen brukar vädret bli lugnt och vattnet stilla. Svartådalen är berömt för sitt rika fågelliv och när vi sakta paddlar genom det vackra landskapet hör vi den vackra fågelsången.
Läs mer Intresseanmälan

Vinterpaddling

Följ med oss på en vinterpaddeltur med kanot i vackra vita Svartådalen. Under senvintern brukar vädret bli lugnt, soligt, och vattnet stilla.
Läs mer Intresseanmälan

Svartådalens Bygdecenter
Klockarvägen 7
733 60 Västerfärnebo

info@svartadalen.se
0224-74 00 11
styrelsen@svartadalen.se

 

Öppettider Bygdecentret:
Måndag 09:00-15:00
Tisd-fred, ring före besök

 

Bankgiro: 5399-2731
Swish: 123 608 34 48
Orgnr: 769608-1897